[one_half][/one_half][one_half_last]Heerlijk zo’n nieuw jaar!

Voelt als een knisperend nieuwe lege pagina waar je je wensen op mag schrijven. En ik wens gewoon meer van hetzelfde.? 2017 was een heel fijn jaar! In 2017 heeft BasisRijkunst een flinke groeispurt gemaakt en daarvoor wil ik vooral jullie hartelijk danken voor het vertrouwen in mij dat ik ook het afgelopen jaar weer heb mogen ontvangen.[/one_half_last]

[full_width]Steeds meer paardeneigenaren hebben de weldadige werking van een massage bij hun paard ervaren. Zeker in combinatie met begeleiding in de training. Steeds meer paarden krijgen nu regelmatig een “onderhoudsmassage”. Maar geen paard kan in balans zijn werk doen als de ruiter in de weg zit. Die groeispurt zit het hem dan ook vooral in dat ruiters beseffen dat alleen het paard onderhouden niet voldoende is. Om in sync te zijn met het paard, is wel iets meer nodig. Dus werden er heel wat noten gekraakt op het gebied van ruiterbalans, paardbalans, teugelvoering, hulpengeving, bewustwording en precisie-rijden. Prachtig!

Ik heb zin in 2018. De agenda is alweer aardig gevuld en ook op het gebied van de eigen ontwikkeling staan ook weer interessante onderwerpen gepland. Ik kijk vooral uit naar de vier dagen in oktober, dan staat de cursus Myofascial Chains, Myofascial Release and Advanced Soft Tissue Techniques gepland. (moet je ook niet zeggen als je net een beschuitje hebt gegeten ?). Super interessant! Deze cursus wordt gegeven door niemand minder dan Gillian Higgins! Heel veel zin in!

Nieuw is dat ik regelmatig in Noord Brabant te vinden zal zijn en wel bij De Bascule in Lage Zwaluwe. Ik ben uitgenodigd om daar les te geven en de mogelijkheid bestaat dan om aan te sluiten voor les, of een combinatie van een korte behandeling én les. De Bascule is een hele fijne en mooie locatie waar paard en mens zich snel thuis voelen. Dus woon je in de omgeving en wil je eens kennismaken met BasisRijkunst, en natuurlijk voor iedereen die interesse heeft, of bestaande klanten die graag in alle rust in een fijne binnenbak willen lessen, dan is dit een mooie kans! Binnenkort zal ik een apart bericht maken met meer info. Hou de site in de gaten!

Ik hoop er samen met jullie weer een heel mooi jaar van te maken!

Groetjes!
Monique[/full_width]