Ik heb een mooie flyer om de Treatment & Trainingsdagen bij De Bascule in Lage Zwaluwe in te luiden!

De “lesdagen” hebben eigenlijk alleen een andere naam gekregen, omdat het stukje “treatment” (behandelen) meer een permanente plek heeft gekregen.

Sinds ik de PhysioKey als ondersteuning van de massage gebruik, blijkt de Key heel fijn te werken voor korte behandelingen die heel effectief zijn.

De Treatment & Trainingsdagen zijn bedoeld om door middel van training én behandeling de bewegingsbeperkingen waar je maar tegenaan blijft lopen te verminderen of zelfs op te lossen.

Bijvoorbeeld na een blessure voelt het paard stijf aan en buigt moeilijker, of is niet meer voorwaarts. Door de behandeling voelt het paard zich comfortabeler en is daardoor beter trainbaar. Tijdens de training gaan we kijken welke oefeningen we kunnen gebruiken en in hoeverre de ruiter een onderdeel is van die bewegingsbeperking van het paard.
Soms zijn kleine aanpassingen in de training voldoende om weer uit die negatieve spiraal te komen. Je kunt het dan thuis toepassen in je eigen training, eventueel met eigen instructie.

Er hoeft natuurlijk niet altijd een blessure aan vooraf te gaan om deel te nemen aan de Treatment & Trainingsdag. Weinig balans, niet voorwaarts, overkruist of verkeerd aanspringen, niet willen verruimen, moeite met nageven, dit is maar een kleine greep uit de problemen groot of klein waar je tegenaan kunt lopen. Meld je aan, en we gaan kijken hoe de behandeling in combinatie met de training jou weer dat stukje verder kunnen helpen.

12 oktober en 14 december 2019

Ben ik weer bij De Bascule in Lage Zwaluwe.

Zie contactpagina voor aanmelden en tarieven. Misschien tot dan?