Studieweekend met Anja Beran – 8 en 9 september 2012 in België

Tijdens het weekend van 8 en 9 september 2012 was ik in België bij een clinic van de Duitse klassieke dressuur trainer Anja Beran. Malin nam deel met haar paard Suevo, en ik was toeschouwer. Van Malin heb ik al eerder op deze site hun trainingsvorderingen laten zien. Dit weekend was voor mij een geweldige gelegenheid om mijn basiswerk met Malin te laten toetsen door iemand die zo kundig is en haar sporen ruimschoots heeft verdiend in de klassieke dressuur. Daarnaast is het een geweldige gelegenheid om haar aan het werk te zien met andere paarden met allemaal zo hun eigen problemen. Een verslag volgt.

[full_width]

Van links naar rechts: ik, Malin, Debby en Barbara.

In het midden Anja Beran met de rijdende deelnemers.

Malin en Suevo.

Malin en Suevo.
[/full_width]