Juli 2012: voorwaarts blijven denken

Het gaat goed met Ingrid en Wiet. Door een verhuizing naar een andere stal heeft het even geduurd voordat Wiet haar draai weer had gevonden. Inmiddels gaat dat ook weer redelijk goed wat resulteerde in deze foto’s uit een les in juli 2012.

[full_width]

[/full_width]

Het is een pittige dame hoor die Wiet, zeker tijdens haar hengstigheid, maar daarom petje af voor Ingrid om haar in zo’n bui toch naar de ontspanning te rijden!

Alleen maar oefeningen doen in een bak doe je Wiet ook geen plezier mee. In het kader “het paard voorwaarts laten blijven denken” is Ingrid ook begonnen met crossen. Dit vindt Wiet zo leuk dat ze dat zeker blijven doen voor de afwisseling. Ik ben het daar helemaal mee eens. Goed voor de lichamelijke en mentale gesteldheid.

[full_width]

[/full_width]

Van een scheef, bokkend en steigerend niet werkwillend paard waar het baasje al enige tijd niet meer in een rijbak op had gereden naar een paard dat langzaam weer met plezier aan het werk gaat. Crossen, springen op vakantie in het bos, ze doen het allemaal. Wat rechtrichten al niet doet voor een paard en dan staan we zelfs nog maar aan het begin.