Helaas door de Corona Lockdown is deze clinic niet doorgegaan.
Volgend jaar mogen we weer deelnemen, dus hopelijk is dan alles weer “normaal”.

BasisRijkunst gaat weer naar Callantsoog!

BasisRijkunst is uiteraard ook dit jaar weer te vinden bij de jaarlijkse clinic van Anja Beran op 4 en 5 april 2020.

Dat er veel “Anja”- invloeden in mijn lessen te vinden zijn, dat is wel duidelijk. Anja is voor mij een voorbeeld hoe je dressuur implementeert in biomechanica en anatomie.

Vanaf het begin dat Anja voor het eerst een clinic in Nederland gaf ben ik aanwezig. Ook in Belgie ben ik een aantal keer geweest. Misschien dat ik er in totaal 1 of 2 gemist hebt. Zelf heb ik 2x als ruiter deel mogen nemen en ook hebben er combinaties deel genomen die ik begeleid. Dat is natuurlijk nog leuker! Dan kunnen we met haar tips en aanvullingen en kijk op de combinatie weer fijn verder.

Dit jaar rijdt er weer een combinatie mee die ik begeleid. Joke en haar paard Flu (voor intimi). Flu was en is een uitdaging. Hij heeft een aantal aandachtspunten in zijn lijf en een enorm krachtige achterhand. Toch vind hij het moeilijk om te verzamelen. Daar hopen wij meer inzichten voor te krijgen en natuurlijk wat wij nog meer kunnen doen om Flu verder te ontwikkelen zodat hij vrolijk en gezond blijft. Of, en dat is natuurlijk ook mogelijk, wat moeten we sowieso niet meer moeten doen.

Wij hebben er zin in! Wie komt er kijken?

4 en 5 april bij manege Noot in Callantsoog

Voor inschrijven en meer info zie de facebook pagina Clinic Anja Beran 2020

 

Joke en Flú gaan deelnemen bij de clinic van Anja Beran