Een uitnodiging voor een interview!

Een verrassing in mijn mailbox of ik wilde meewerken aan een interview over de meest voorkomende blessures die ik ervaar in mijn praktijk. Natuurlijk wilde ik dat! Ik kan er uren over praten! Uren werd het niet, maar toch wel dik een uur en er zijn 3 delen uit voortgekomen.

[one_half]Dit is de link naar het eerste deel: struikelblokken oplossen; stijfheid [/one_half] [one_half_last][/one_half_last]

[one_half]Deel 2 slim opbouwen na een peesblessure[/one_half][one_half_last]

peesblessure revalidatie
1e les

Peesblessure revalidatie 4e les bij opbouwen tijdens beperkte aantal minuten in draf.

[/one_half_last][one_half]

En deel 3 onderhalsproblemen en aanleuning[/one_half][one_half_last]

Bij aanvang van de 1e les onderhalsproblemen

nu

[/one_half_last]

Misschien overbodig om te zeggen maar de foto’s uit dit bericht komen uit mijn eigen lessen.